Трагедията в поморийското село Страцин е неописуема след кървавото меле,

...
Трагедията в поморийското село Страцин е неописуема след кървавото меле,
Коментари Харесай

Загиналият при мелето край Страцин оставя две невръстни сирачета, децата му ридаят и питат кога се връща тати

Трагедията в поморийското село Страцин е неописуема след кървавото меле, при който почина 26-годишният Сергей Драганов. Младият мъж оставя 23-годишната си брачна половинка вдовица и две деца сирачета, които неутешимо ридаят, гледайки фотосите му и чакат тати да се върне, написа " Флагман ". Припомняме, че зверският случай стана на пътя сред селата Просеник и Страцин в събота, към 18:30 часа . В тежката злополука вземат участие колата на Сергей - Алфа Ромео, и БМВ с немска регистрация. По публични данни от полицията зад кормилото на немското возило е бил 47-годишниият Ангел Кирев, също от Страцин.

Близките на Сергей обаче не имат вяра на тази версия. Според тях БМВ-то е карало синът на Ангел - 22-годишният Расим, по-прякор Данко. Той си е тръгнал от мястото на престъплението, преоблякъл се и се върнал с татко си, който да поеме виновността за случая, защото нямал българска шофьорска брошура, настояват още роднините на Сергей. До конфликта се е стигнало след гонка на пътя.



" Всички знаят, че зад кормилото е бил Расим. Избягал, тъй като при сходен случай остави човек в инвалидна количка. Той и Сергей се срещнали в кафето и са решили да се състезават, защото Расим е твърдял, че има по-бърза кола. На прибиране към с. братовчед ми Сергей изпреварва с неговото Ромео БМВ-то и по-късно се удрят и са се забили в канавката. Когато отидох на място, гледката беше ужасна. Братовчед ми лежеше на земята, главата му беше сцепена. Не имах вяра какво се е случило, паднах до него и започнах да рева и да го блъскам, само че към този момент не беше измежду нас. Расим го нямаше, пристигна по-късно и помоли да отидем да издърпаме колата, с цел да може да си тръгне, тъй като щял да пътува за Германия “, споделя пред Флагман.бг братовчед на починалия Сергей.



 Родителите на Сергей още жалеят по изгубения си наследник
Родителите на Сергей са сринати след загубата

Съпругата му Алиса също не има вяра, че 47-годишният Ангел бил зад кормилото на БМВ-то. Младата жена през сълзи споделя, че Расим е провокирал мъжа й да се състезават. Бил нечовечен на пътя, размазвал животните и предупреждавал хората да си пазят децата.

" В деня на злополуката мъжът ми се прибра от работа и сподели, че отива да постави нафта на колата. Казах му да си пристигна по-бързо, с цел да оправим кошарата за детето. Минаха 10,20,30 минути, само че него го нямаше. Отидох в кафето да го диря и там ми споделиха за случая, светът ми се срина, откакто разбрах, че е умрял ", ридаеше брачната половинка на Сергей.

Младата жена е в потрес, не знае по какъв начин ще се оправи с болката от загубата. Най-много обаче се тормози за децата си, които остават сирачета. Двете дечица непрекъснато питали за татко си, чакали тати да се върне от работа.



" Болката е жестока, децата непрекъснато питат за Сергей, по какъв начин да им кажем, че е умрял, ще се съсипят, не можем да им причиним това, излъгахме, че е на работа ", споделя с горест Алиса.

Родителите на Сергей - Михаил и Райна, също са унищожени, погребали са единственото си дете. Те били на гурбет в Гърция, когато разбрали за нещастието от снаха си и незабавно се прибрали вкъщи.

Младият мъж бил доста трудолюбив, самичък построил къщата, където да живее със фамилията си щастливо. След загубата му тя остава празна, без Сергей, остават само спомените - за прелестен брачен партньор, татко и другар.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР