Трагедия в Люлин – трима души изгоряха в жесток пожар.

...
Трагедия в Люлин – трима души изгоряха в жесток пожар.
Коментари Харесай

Трагедия в Люлин – трима души изгоряха в жесток пожар!

Трагедия в Люлин – трима души изгоряха в нечовечен пожар. Пожарът е избухнал в блок 317 в столичния квартал. Жертвите на пожара са три. Починал е 91-годишен мъж, от чийто апартамент е избухнал пожарът. Той е бил обгазен и се очаквало да бъде закаран с кола за спешна помощ в „ Пирогов ”. Пожарникарите са съумели да го изведат от жилището му и да го реалокират в различен апартамент. Там обаче са установили гибелта му.

Другите две жертви са майка и щерка ѝ, живеещи на 8-ия етаж, оповестиха от пожарната за Българска национална телевизия. По непотвърдена информация са на възраст 70 и 50 години. За да стигнат до тях, пожарникарите са употребявали вишка. Когато са влезнали в жилището обаче, са ги намерили умряли, оповестяват от Пожарната. Екипите на мястоса разрушили вратата, с цел да ревизират жилището.

Прегледани са две дами на 60 и 40 години с леко обгазяване и уплах – без потребност да се хоспитализират.

Пламъците са зародили в апартамент на седмия етаж. На място са изпратени полиция и пожарни коли. За „ По света и у нас “ от Спешна помощ обясниха, че сигналът е подаден в 15.44 часа.

 

 

По-рано очевидци оповестиха, че са се чували възгласи на човек „ Викайте пожарната “, след това обаче те са спрели, научи bTV от очевидци.

 

Източник – Българска национална телевизия, bTV 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР