Трагедия разтърси Петрич. Издъхна 30-годишна жена от катастрофа, станала преди

...
Трагедия разтърси Петрич. Издъхна 30-годишна жена от катастрофа, станала преди
Коментари Харесай

Неописуема трагедия: Майка умря край Петрич на път за кръщенето на бебето си

Трагедия раздруса Петрич. Издъхна 30-годишна жена от злополука, станала преди дни край петричкото село Беласица, съобщи struma.com.

Младата жена и цялото и семейство пострадаха, откакто татко и водач на колата, в която пътували, изтърва ръководството, автомобилът се прекатурна в крайпътен склон и всички бяха ранени.

Най-тежко пострада 30-годишната майка на бебе, което също пътувало в колата. Младата жена бе превозена незабавно от болничното заведение в Петрич до Министерство на вътрешните работи болница София в тежко положение и нощес е издъхнала. Останалите ранени към момента се лекуват.

Kатастрофата стана на 3 април към обяд на пътя Беласица-Петрич. 5-има бяха тежко ранени, измежду тях и бебе, а от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че няма данни за съществено потърпевши хора. И през днешния ден пристигна черната вест след злополуката.

Бебето е добре, останалите – майката, бащата, лелята и другарка на починалата млада жена към момента се лекуват от контузиите си в болница. Семейството пътувало да кръщава бебето на умрялата жена.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР