Трагедия разтърси областния център, черна новина долетя от Атина. Известната

...
Трагедия разтърси областния център, черна новина долетя от Атина. Известната
Коментари Харесай

Трагедия разтърси Благоевград! Ковид уби куклената актриса Сп. Вълкова и синa и Стоян-Цоне! Издъхнаха в един и същ ден в Атина

Трагедия раздруса регионалния център, черна вест долетя от Атина. Известната куклена актриса СпасункаВълкова, един от доайените на общински куклен спектакъл Благоевград и синът и Стоян, издъхнаха, покосени от Ковид, научи Struma. com. Болестта ги застигнала в Пирея, където живеят.

Въпреки траялата с дни битка на локалните лекари майката и синът се оказали по-слаби от подлия вирус. Новината бързо се популяризира измежду приятелите на Стоян- Цоне, изввестеншегобиец, артистичен и безпределно приветлив, по този начин го разказват тези, които го познават.

Вълкова е измежду създателите на кукления спектакъл в регионалния център и една от първите, положили основите на кукленото театрално изкуство в Благоевград, всички в средите на артистите я познават. Заминали със сина си на гурбет в Пирея, само че за жалост срещата им с ковид се оказалафатална.

Близки на фамилията предизвикаха акция за набиране на средства за двете погребения. Затова и в struma. com другари на Цоне дадоха банкова сметка, по която всеки, които ги познава може да помогне, с цел да се платят разноските за погребенията.

Публикуваме я и за следващ път насочваме зов към всички положителни хора, сумата не е висока и с малко старания можем най-малко да изпратим почтено съгражданите ни в последния им път.

Поклон пред паметта им.

Ето банковата сметка:

GR1501101910000019161035969

KOLCHEVA NATALYA STEFANOVA

National bank of Greece

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР