Трафикът на входа на София от магистрала Тракия е по-малък

...
Трафикът на входа на София от магистрала Тракия е по-малък
Коментари Харесай

Връщат шофьорите без основателни причини за влизане в София

Трафикът на входа на София от автомагистрала " Тракия " е по-малък от упования , оповестиха от вътрешното ведомство пред БНР.

Няма напрежение на пропускателните пунктове . Проверките вървят бързо. Връщат водачите, които нямат основателни аргументи за влизане в столицата .

Връщани са най-вече хора без служебни бележки за това, че работят в София. Според служители на реда това са жители, заявили преди дни при излизането си от града, че по неотложна работа им се постанова да отидат в провинцията .

Сега се връщат с обяснението, че на следващия ден са на работа, само че нямат документ, с който да потвърдят това . Дори след пререкания с проверяващите ги представители на реда, те не са допускани да влязат в София.

Право да влязат в столицата имат само представилите правилно попълнена декларация за пътешестване и служебна записка . В нея наложително към този момент би трябвало да се показва и телефонен номер на работодателя , с цел да могат управляващите да правят инспекция на предоставените данни.

В 18:00 часа стартира вторият за деня времеви прозорец за влизане на коли в София преди утрешния първи работен ден след Великден . Автомобили ще бъдат пропускани до 20:00 часа, след инспекция от служителите на реда на място.

Дошлите на пропускателните пунктове преди 18:00 часа коли бяха отклонявани от полицията в отбивка, която води към Равно поле.

Не малко транспортни средства бяха върнати от проверяващите служители на реда.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР