Трафикът на много места в Пловдив днес е кошмарен. Задръстване

...
Трафикът на много места в Пловдив днес е кошмарен. Задръстване
Коментари Харесай

Трафикът в Пловдив е ад! Спукана тръба пак затапи бул. Васи...

Трафикът на доста места в Пловдив през днешния ден е призрачен. Задръстване се образува на бул. " Васил Априлов " поради повреда на тръбопровод. Опашката от коли се вие от бул. " Шести септември " през моста на " Васил Априлов " чак до бул. " България ". Дясната лента на бул. " Васил Априлов " е затворена за придвижване. Ремонтът по трасето ще продължи до 17 часа. Дотогава в региона водата ще бъде спряна, оповестяват от ВиК.



Страхотни тапи има и на бул. " Александър Стамболийски ", ул. " Димитър Талев " и на прилежащите пресечки.

Заради ремонта на Околовръстното шосе е спряно придвижването сред Кукленско и Коматевско шосе и целият трафик е изместен по градските пътища. На Коматевско шосе, където така и така с тъга се минава в пиковите часове, колите едвам пъплят. Но най-страшно е на кръстовището с бул. " Александър Стамболийски, защото множеството от водачите се насочват по този път, сякаш с цел да избегнат натоварения бул. " Христо Ботев ".

Сайтът на ВиК осведоми за още 5 повреди в Пловдив през днешния ден - на ул. " Стефан Стамболов " в " Кючука ", на бул. " Санкт Петербург ", както и на улиците " Битоля ", " Юндола " и " Ален Мак ".

Нарушено водоподаване поради повреди има и в 4 пловдивски села - Върбен, Костиево, Калековец и Първенец.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР