Трафикът е интензивен на някои гранични пунктове с Румъния и

...
Трафикът е интензивен на някои гранични пунктове с Румъния и
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът на част от граничните ни пунктове

Трафикът е натоварен на някои гранични пунктове с Румъния и Турция на излаз за товарни коли. Това оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция “ (ГДГП) на уеб страницата си. 
На границата с Румъния придвижването е интензивно на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „ Видин ”, „ Оряхово ”, „ Никопол ” и „ Кардам ” на излаз за товарни коли.
Трафикът е натоварен и на границата с Турция на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ” на излаз за товарни коли.
На границата с Гърция придвижването е обикновено на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт. Затруднено е прекосяването през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “/„ Промахон “ заради въведената от гръцките управляващи краткотрайна организация за поетапно ограничение на придвижването на товарни коли в двете направления. Извършва се ремонт на развалени сектори от пътните ленти за камиони и от време на време те минават единствено през една лента на вход и една - на излаз. Ремонтните действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Промахон “ ще продължат до 16 април.
През граничните пунктове „ Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.
Трафикът на границата със Сърбия е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.
Движението на границата с Република Северна Македония е обикновено на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР