trafficnews.bgБългарин, живеещ в Китай, разказва как китайците са преминали през

...
trafficnews.bgБългарин, живеещ в Китай, разказва как китайците са преминали през
Коментари Харесай

Българин, преживял епидемията в Китай: Ако сега не се заключите вкъщи, ще стане страшно!

trafficnews.bg

Българин, живеещ в Китай, споделя по какъв начин китайците са минали през епидемията от ковид.

Младежът живее там от няколко години и работи във фризьорски салон.

Най-важни са първите 14 дни, откакто затворят страната. Стойте си в къщи. Не излизайте. Комуникирайте по интернет. Ще спре епидемията и по-бързо ще се върнете към естествения метод на живот. Ще може да се върнете на работа и да изкарвате пари. Ако в този момент не се заключите у дома, ще стане ужасно.



Както знаете, в България по-голямата чат от популацията са възрастни хора. Ще гледате родителите ви по какъв начин си отиват, а по-страшно от това няма ”, споделя стилистът. Според него в България нещата още се одобряват на смешка от множеството хора, което е голяма неточност. 

Той е безапелационен, че единствено строгата карантина е спряла епидемията в Китай. “Тук към този момент животът се връща в естествен темп. Клубовете още са затворени,  заведенията за хранене пускат единствено даден брой клиенти. Но Китай към този момент е най- сигурното място. В началото обаче не беше по този начин. Всеки ден умираха по 200-300 индивида. Просто вървяха по улиците и падаха. Беше в действителност ужасно. Но не би трябвало да се паникьосвате. Просто си стойте в къщи. Със несъмнено ще загубите пари, само че ще останете живи! ” Казва българинът. 

Целият му роман гледайте във видеото.

PETEL.BG приканва жителите към успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР