trafficnews.bg/Събитие в социалната мрежа обедини около една благородна кауза стотици

...
trafficnews.bg/Събитие в социалната мрежа обедини около една благородна кауза стотици
Коментари Харесай

Стотици шофьори се събраха в Пловдив, за да подкрепят болно дете


trafficnews.bg/

Събитие в обществената мрежа сплоти към една благородна идея стотици водачи довечера в Пловдив. Въпреки дъжда, те се събраха тъкмо в 21 часа на паркинга на хипермаркет в регион Тракия и събраха средства за болно дете, съобщи кореспондент на  TrafficNews.bg

Събитието беше обявено като първия за годината авто мийт в Пловдив.

„ Събитието към този момент завърши. Благодаря на всички, които минаха и оставиха пари! Кутията е предадена на семейстото на Митко, които също бяха с нас и бяха извънредно щастливи от това, което виждат. Очаквам информация от тях по-късно за събраната сума. Почти непрекъснато виждах някой да пуска средства в кутията, направи ми усещане и че имаше доста хора, които бяха пристигнали единствено за това. И макар неприятното време напълнихме паркинга за негативно време “, заяви уредникът на събитието Ивайло Пеев.

За родителите си Митко е воин. Той е единствено на две години, а към този момент е претърпял една интервенция на главата. Направена е и интервенция за поправяне на небцето.Предстоят интервенции на ръцете и крачетата. Лечението за това заболяване не е елементарно, само че Димитър има късмет да получи късмет да изживее детството си обикновено, а по-късно да живее пълноценно. 

Можем да помогнем на Митко с подаяние: 

Номера на банковата сметка в ДСК е: 
BG81STSA93000023542472 
BIC:STSABGSF 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР