В Национален парк Централен Балкан“ е нужно да се ограничи

...
В Национален парк Централен Балкан“ е нужно да се ограничи
Коментари Харесай

Кога ще се ограничи достъпът на автомобили и ще се обновят пешеходните маршрути в НП „Централен Балкан“?

В Национален парк „ Централен Балкан “ е нужно да се ограничи достъпът с МПС по някои пътища, нужно е да се трансформират част от съществуващите пешеходни направления, да се прибавят няколко нови и да се махнат грозните и рискови неща, построени по времето на мегаломански евро планове.

Това са част от предложенията, които е направил Димо Колев от туристическо сдружение „ Насам-натам “ на новия шефа на дирекция Национален парк
„ Централен Балкан “ Георги Кръстев. 

Писмото от цели 16 страници е стимулирано с образци, оферти и решения . То е оповестено на Фейсбук профила на Колев, който обобщи своите хрумвания и отговора, който е получил от страна на дирекцията. По думите му това е следващият негов опит да инициира някакви промени, който среща не изключително огромен възторг от отсрещната страна. В отговора било записано, че въпросните промени нямало по какъв начин да бъдат въведени, тъй като това можело да стане само след решение на съвет в Министерството на околната реда и водите /МОСВ/ и то след извършено публично допитване .

Публикуваме цялостното изявление на Димо Колев по тематиката:

„ Знаех, че смисъл няма, само че въпреки всичко взех решение да пробвам…

 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР