Traffic newsПо време на тази фаза ще е важно да

...
Traffic newsПо време на тази фаза ще е важно да
Коментари Харесай

Влязохме в ретрограден Меркурии. Какво препоръчват нумеролози

Traffic news

По време на тази фаза ще е значимо да преосмислим своите дейности и думи, да овладеем егото си

 

На 7 юли настъпи следващата за 2019 година ретроградна фаза на Меркурий. Следващата такава фаза ще настъпи на 31 октомври тази година. В интервала 7-18 юли Меркурий ще остане в знака на Лъв. От 19 до 31 юли ще премине през Рак, акцентирайки върху Рак, Риби, Скорпион, Везни, Овен и Козирог. По време на тази ретроградна фаза ще е значимо да преосмислим своите дейности и думи, да овладеем егото си.

Ретроградният Меркурий ни обръща във вътрешността и дава по-общ взор върху нещата, изясни нумерологът Ели Маринова. По нейни думи назадничав Меркурий имаме няколко пъти в годината за по три или четири седмици, само че той не е кой знае каква опасност.

Добре е в този интервал да не си купуваме техника, да си довършим актуалните контракти, само че да не подписваме нови, предизвести тя. Хората, родени в назадничав Меркурий, би трябвало да имат триумф. Ако решат да вземем за пример да си купят кола, това би трябвало да е за положително, описа пред Bulgaria ON AIR ясновидецът Роберто Методиев.

Сега сме очевидци на назадничав Меркурий в Рак и Лъв, т.е. има заплаха да стартират да се дават повече бомбастични обещания и да се вършат такива изявления и нищо налице, което ще разочарова доста хора или даден човек, уточни Маринова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР