Traffic newsМомчетата дадоха всичко от себе си, смята новият национален

...
Traffic newsМомчетата дадоха всичко от себе си, смята новият национален
Коментари Харесай

Балъков доволен, въпреки загубата от Чехия

Traffic news

Момчетата дадоха всичко от себе си, счита новият народен селекционер

Националният селекционер Красимир Балъков остана удовлетворен, макар загубата на нашите от Чехия с 1:2 в Прага в европейската подготовка.

След положителното начало на срещата ни се искаше, несъмнено, да свърши по различен метод, само че за жал, би трябвало да признаем, че тимът на Чехия бе на доста положително равнище. Ние направихме положителни неща. Доволен съм. Нямахме обаче шанс в обособени обстановки. Момчетата дадоха всичко от себе си. Опитахме се да притежаваме топката, да търсим диагоналните пасове и да излизаме от тяхната преса, а не просто да ритаме топката, разяснява Балъков.

Много неща се получиха добре, само че имахме и моменти, в които изпитвахме компликации. Смятам, че всички от актуалните играчи имат място в състава. Видяхте, че Георги Сърмов изигра съвършен мач. Исмаил Иса даде всичко от себе си, вкара и гол. Нормално е, несъмнено, да има терзание измежду младите. Нямаме време да бъдем тъжни. Трябва да по най-бързия метод да се възстановим за семейството на Косово, сподели още селекционерът на България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР