Традицията повелява да дадем старт в началото на есента, а

...
Традицията повелява да дадем старт в началото на есента, а
Коментари Харесай

Ъпсурт открива музикалния сезон

Традицията повелява да дадем старт при започване на есента, а с цел да бъде музикалната година провокативно забавна, то залагаме на най-хубавата композиция - "Ъпсурт ", оповестиха от "Sofia Live Club ". По мотив 10-ия му сезон вратите на паметното място ще се отворят за всички ценители на 29 септември. Още повече музика, по-голям брой обичани реализатори, нови задгранични посетители и все по този начин положително въодушевление дават обещание от клуба.
"Ъпсурт "-но ли е, че още веднъж ще се вихрим с най-хубавите улични поети?! Комбинацията от гении, събрани в едно (3 в 1), които диктуват ритъма повече от две десетилетия, скромно ще отреже лентата на сезон 2018/2019. Колеги в най-хубавите празненства, артисти измежду рапърите и поети измежду артистите, музикантите от "Ъпсурт " ще се качат на сцената, с цел да въвлекат в хип-хоп приключението всички посетители в столичния клуб. Вярна на стила си тройката ще гостува със своя лайв бенд, очарователната Мария Драгнева, балет Nova и най-хубавата DJ Cass.
Билети за събитието по 15 лева се продават в мрежата на Еventim.bg, касите на НДК и други На място в деня на концерта ще са по 20 лева

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР