Традиционно свързваме елементите на природата и особено водата с женствеността.

...
Традиционно свързваме елементите на природата и особено водата с женствеността.
Коментари Харесай

Мечтаем за морските дълбочини с нов аромат от Armani

Традиционно свързваме детайлите на природата и изключително водата с женствеността. Като че ли ние сме по-свързани с дивото и по този метод и с страстите си. Но мъжете също имат своя чувствена страна, която постоянно остава скрита. 

Именно нея ни разкрива ароматната гама за мъже Aqua di Gio на Giorgio Armani, а тази година той прибавя към нея и един още по-наситен, по-дълбок негов вид –. С него сетивата ни пътуват из дълбините на морето, към Пантелерия, обичания остров на Giorgio Armani.



Матовият морско наследник флакон незабавно ни придвижва надълбоко под водата, а самият мирис е като гмурване в хладката вода на морето, за което си мечтаем в някой парещ юлски ден. Свежите нотки на зелена мандарина и бергамонт ни навяват мисли за Сицилия, а с тях установяват охлаждащите лавандула, розмарин и кипарис.

Неслучайно споделят, че тихите води са най-дълбоки. Елегантният Aqua di Gio Profondo е пресен, съвсем мразовит мирис, пресъздаващ по едно и също време дивите морски дълбочини, които свързват мъжа с неговите корени, и спокойствието на повърхността. 



на Armani е с етично отгледани и добити природосъобразни съставки като пачули и зелена мандарина от Гватемала и Бразилия, целящи да подтикват локалните аграрни общности, част от програмата за марката за " взаимност в извличането ".

С поддръжката на L'Oreal Luxe

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР