Традиционният Есенен салон в Ловеч отваря врати на 18 ноември

...
Традиционният Есенен салон в Ловеч отваря врати на 18 ноември
Коментари Харесай

Традиционният Есенен салон в Ловеч отваря врати на 18 ноември

Традиционният Есенен салон в Ловеч отваря порти на 18 ноември 2021 година вечерта в Художествената изложба " Проф. Теофан Сокеров “. За първи път заради противоепидемичните ограничения няма да има публично разкриване. Посетителите би трябвало да преглеждат картините с маски и спазвайки дистанцията.


Четири деца от Ловеч получиха влиятелни награди на конкурс в Япония
Успешен старт на новата образователна година за децата от детски Арт клуб „ Гея “ към ЦПЛР – Общински детски комплекс, Ловеч,...

Изложбата е подредена в една от залите на галерията, показани са 20 създатели с 46 произведения, заяви шефът на галерията Валентин Узунов. Той добави, че най-важното е да се съблюдава традицията, защото есенният салон е барометър за живота на локалните художници.



Експозицията показва творби на живописта, скулптурата, графиката и приложните изкуства. За първи път взе участие младият график Радослав Илиев. Участват и одобрени създатели като Николай Добрев, Валентин Узунов, Валентин Стойчев, Спас Дочев, Петкан Наков, Елица Спасова, Бистра Стефанова, Найден Найденов, Людмила Владимирова (Украйна) и други. По традиция експозицията ще може да се преглежда в интервала до Коледа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР