Традиционната кампания Лято без риск“ ще се проведе днес -

...
Традиционната кампания Лято без риск“ ще се проведе днес -
Коментари Харесай

Кампания „Лято без риск“ организират на входа на Морската градина

Традиционната акция „ Лято без риск “ ще се организира през днешния ден - 21 юли, петък, от 18.30 ч. до 19.30 ч., на площад „ Антон Новак “ на входа на Морската градина.

Очаква се в самодейността да се включат повече от 100 деца и младежи. Ще има специфични щандове, на които ще бъде предоставена информация за другите типове опасности, с които се сблъскват младежите. Доброволци от превантивните клубове към дирекция " Превенции " ще осведомят за последствията от рисковото държание.

Полицейски чиновници ще вършат демонстрации с дрегер проби. На особено построени трасета жителите ще имат опция посредством алко- и нарко- очила да изпитат резултата върху усещанията, който провокира приложимост на алкохол или опиат. Медицински експерти ще вършат безвъзмездни и анонимни проучвания за ХИВ, хепатит В и хепатит С в мобилен медицински кабинет, ситуиран до Слънчевия часовник.

С танцово шоу тази година в акцията ще се включат младите танцьори от Creators dance center. Ще има разнородни интерактивни игри с награди. Организатор на събитието е дирекция " Превенции ", Община Варна.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР