Традиционната благотворителна кампания на Райфайзенбанк Избери, за да помогнеш събра

...
Традиционната благотворителна кампания на Райфайзенбанк Избери, за да помогнеш събра
Коментари Харесай

Кауза на Райфайзенбанк събра над 137 000 лв. за украинските бежанци

Традиционната благотворителна акция на Райфайзенбанк " Избери, с цел да окажеш помощ събра над 137 000 лева в поддръжка на потърпевшите от войната в Украйна. Тази година акцията се организира изключително и по-рано от нормалното. Средствата са от персонални дарения на чиновници, обществеността и добавена сума от банката в размер на 100 000 лева

Дарението ще бъде разграничено поравно сред 3 организации, ангажирани в бежанската вълна от Украйна и филантропичната рецесия от войната - Българският Червен кръст, Каритас България и Stepic CEE Charity.

„ Стартирахме изключително дарителската акция „ Избери, с цел да окажеш помощ “ в поддръжка на украинските бежанци, единствено два месеца откакто подкрепихме 15 значими български дела с над 120 000 лева Райфайзенбанк дава на украинските жители в България опция за елементарно разкриване на безвъзмездна сметка с дебитна карта, а чиновниците ни оказват помощ и с доброволческа активност. Вярваме, че с общите старания на европейските общества ще създадем малко по-добри историите на засегнатите от войната “, сподели Оливер Рьогл, ръководител на УС на Райфайзенбанк.

За повторно от основаването на „ Избери, с цел да окажеш помощ “ банката трансформира формата на дарителската си акция. През 2020 година изключително бяха подкрепени лечебните заведения на първа линия в битката с Covid-19. Традиционно благотворителната самодейност започва през декември и събира средства за десетки здравни, обществени, културни и екологични дела. От 2009 година до момента „ Избери, с цел да окажеш помощ “ е подкрепила с повече от 3.7 милиона лв. реализирането на 298 плана на територията на цялата страна.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР