Този юли нещата стават малко по-проклети! Следвайки летния блокбастър-феномен Миньоните

...
Този юли нещата стават малко по-проклети! Следвайки летния блокбастър-феномен Миньоните
Коментари Харесай

Аз, проклетникът 4 идва в кината през юли

Този юли нещата стават малко по-проклети! Следвайки летния блокбастър-феномен Миньоните 2, който през 2022 година завоюва близо 1 милиарда $ в международния боксофис, и цели седем години след последния филм от поредицата Аз, проклетникът, най-големият анимационен франчайз влиза в смела и вълнуваща нова епоха на миньонска вакханалия с Аз, проклетникът 4 на емблематичното студио Illumination.

Всичко в живота на обичания на дребни и огромни суперзлодей Гру, трансформирал се в сътрудник на Антизлодейската лига, наподобява повече от съвършено, като той, брачната половинка му Луси и техните девойки Марго, Едит и Агнес приветстват в редиците си най-новия член на фамилията – Гру Джуниър. Но бебе не се гледа елементарно, изключително когато имаш за „ помощници “ вездесъщите жълти пакостници, а и обичайно проклетият бебок има твърдото желание да тормози татко си по всички вероятни способи. В добавка известният изверг Максим Ле Мал заобикаля от пандиза и дружно с съдбовната си другарка Валентина се зарича да отмъсти на Гру, което постанова цялото семейство да бъде преместено в сигурност в загадка квартира на АЗЛ. Но какъв брой безвредно може да е ситуацията, когато миньоните са в близост, а и сърце-злодейско умерено не седи и скоро Гру и фамилията възнамеряват нещо смело.

Завръщаме се в обичания свят на Гру и миньоните с първия филмов откъс на Аз, проклетникът 4, гарантиращ незабравимо киноприключение, изпълнено с доста комизъм, нескончаем екшън и трогателни моменти – композиция, която през последните години никой не прави по-добре от Illumination. Не инцидентно фрайнчайзът е най-успешният в историята и по всичко наподобява, че най-хубавата част занапред следва. Режисьор на Аз, проклетникът 4 е Крис Рено (Аз, проклетникът, Сами вкъщи), а ко-режисьор е Патрик Делаж (Ела Изпей! 2, Сами у дома 2). Сценарият е дело на Кен Даурио (Аз, проклетникът) и Майк Уайт (Белият лотос), а продуценти са основателят и изпълнителен шеф на Illumination Крис Меледандри и Брет Хофман (Супер Марио Bros.: Филмът). Проклетията се усилва с Аз, проклетникът 4  от 5 юли в кината на 2D и 3D.

Трейлър, озвучен на български гледайте ТУК.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР