Този протест (в четвъртък, по време на мача България-Унгария) беше

...
Този протест (в четвъртък, по време на мача България-Унгария) беше
Коментари Харесай

Футболен рефер: Протестът беше организиран дни преди това, полицията имаше пълната информация

„ Този митинг (в четвъртък, по време на мача България-Унгария) беше проведен дни преди този момент, полицията имаше цялостната информация и организационно тук-там се пропука и позволи недомислици, заради които се стигна до тези вълнения. Няма по какъв начин този митинг да бъде кротичък, в случай, че ще вземат участие почитатели на тимове. Голяма част от почитателите бяха на този митинг, тъй като не бяха позволени на стадиона. Футболът е за хората, би трябвало да намерим метод по какъв начин да ги поканим там, не да търсим метод да ги изгоним от там ”. Това съобщи Павлета Рашкова, футболен рефер, който получи влиятелно предопределение от УЕФА и публицист от NOVA в студиото на предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS.

Вандалстването е грозната страна на нещата, не би трябвало да се случва на митинг. Въпросът е има ли провокация, от кого идва тя, изясни тя.

Футболният рефер и публицист сподели, че по време на митинга не е имало пердах между феновете, те са били обединени както преди 30 години – на 17 ноември 1994 със златния гол на Емо Костадинов, когато България победи Франция.

„ Бихме били огромни наивници, в случай че считаме, че българският футбол при каквото и да е управление би тръгнал стремително нагоре ”, съобщи Рашкова. Тя дефинира Илиян Илиев като един от най-хубавите селекционери на България.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР