Този петък неизвестни лица хвърлиха балон пълен с вода, който

...
Този петък неизвестни лица хвърлиха балон пълен с вода, който
Коментари Харесай

Машинистът на влака с разбито стъкло на локомотива: Преживяхме шок и стрес

Този петък незнайни лица хвърлиха балон цялостен с вода, който счупи стъклото на локомотив и нарани съществено локомотивния помощник-машинист.

"Преживяхме потрес и стрес ", съобщи пред БТВ локомотивният ватман Илиян Тодоров. По думите му при разминаване на композицията му 8601, която се движела за Бургас, с различен трен – от Стара Загора за София, в сектора при Септември от последния вагон на влака от Стара Загора е хвърлен предмет против насрещно преминаващия бърз трен за Бургас.

„ Беше строшено челното стъкло на локомотива от страна на помощник-машиниста. За страдание, беше съществено ранен. Аз бях малко по-встрани от него и пострадах отчасти, целият бях в стъкла “, описа Тодоров.

Според него от разрушените стъкла са можели да пострадат ѝ пасажерите.

На гара Септември е било открито, че хвърленият предмет е балон цялостен с вода. Тодоров дефинира казусът като нечия „ група смешка “ с много неприятни последици.

Според началника на влака Магдалена Табакова е можело да се стигне до сериозен случай, в случай че беше потърпевш машиниста, „ не ми се мисли какво можеше да се случи “.

Тя описа, че много постоянно е била обект на експанзия от страна на пасажери и даже в предишното е била заплашвана с револвер от пътничка, която не е била удовлетворена от работата на климатика в купето, където е била настанена.

"Като на война сме, непрекъснати неприятности “, добави Тодоров.

Служителите на БДЖ обявиха, че постоянно се сблъскват с неприятно отношение от страна на пасажери поради закъсненията на влакове, само че те нямат виновност за тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР