Този път не трябва да допуснем външен пръст да спре

...
Този път не трябва да допуснем външен пръст да спре
Коментари Харесай

Сидеров: Този път не трябва да допуснем външен пръст да спре газовия поток и АЕЦ „Белене“

Този път не би трябвало да допуснем външен пръст да спре газовия поток и АЕЦ „ Белене “, съобщи пред публицисти в Народното събрание зам.-председателят на групата за другарство с Русия и ръководител на ПГ " Обединени патриоти " Волен Сидеров. Той взе участие в срещата на съветския министър председател Дмитрий Медведев с ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.
 
По думите му, представени в прессъобщение на партията, " Атака " постоянно е подкрепяла тези значими за страната ни планове, които са били провалени след външна интервенция. „ Ако бяха осъществени, Брутният вътрешен продукт щеше да е скочил с 20 %, а икономическият растеж на България да е най-малко двоен “, уточни Сидеров.
 
Не знам по какъв начин ще завършат договарянията . Като част от ръководещото болшинство в Народното събрание ще направя всичко допустимо, с цел да се осъществят плановете " Турски поток " да минава през България, а не през Гърция “, акцентира той.
 
Според него гръцкият министър председател Алексис Ципрас е бил в Москва, с цел да обезпечи прекосяването на газовия път през Гърция, което означавало България да бъде подценена още веднъж.
 
Вярвам, че през днешния ден имаме държавно управление и министър председател, които водят по-балансирана политика и ще удържат националния интерес, добави водачът на " Атака ". Волен Сидеров предложи страната ни да се еманципира и да стартира да гледа интереса си. Да паднат тези нелепи наказания на Европейски Съюз против Русия и да се възстановяват връзките,-->
означи той.
 
Волен Сидеров увери, че, в случай че " Атака " има представител в Европарламента, ще работи точно за отпадане на глобите против Русия и нормализиране на връзките на Европа с Руската федерация.
 
Той не вижда връзка сред визитата на Медведев и визитата на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг у нас.
 
Разбирам по неофициален метод за някакви упоритости на НАТО, сещайте се Съединени американски щати, да станем надали не фронт против Русия , т.е. тук да бъдат ситуирани ракетни установки, даже и с нуклеарни глави “, разяснява той. Съветът му към държавното управление е да бъде доста деликатно към всички оферти.
 
Волен Сидеров е изпратил персонални поздрави на президента Владимир Путин , оповестява пресцентърът на " Атака ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР