Този път Лудия репортер направи нещо, което не се прие

...
Този път Лудия репортер направи нещо, което не се прие
Коментари Харесай

Подозират Даниел Петканов в нова измама ВИДЕО

Този път Лудия кореспондент направи нещо, което не се одобри изключително добре и равнодушно от почитателите му, които точно са и в центъра на вниманието в тази ситуация, написа fakti.bg.

Скорошен клип в профила на Петканов пробуди подозрение, че той прави опити да печели на гърба на феновете си, под предтекст, че в него той приказва за вложения и криптовалути, с които неотдавна се занимава.

Новоизлюпеният влогър изяснява, че няма никаква визия от тази сфера, само че не му липсва предпочитание да се научи, защото схванал от своя другарка какъв брой позитиви имат сходни вложения. Това довело и до голямото му предпочитание да вкара 40 000 лева в пазара. Според Петканов нечовешките спънки, пред които бил изправен от банките, преди да направи съответната инвестиция, съвсем го отказали. Затова намерил инцидентно български уебсайт, който съумял да изиграе ролята на медиатор бързо и дейно.

През цялото време Даниел загатва името на уеб страницата, което наподобява повече на скрита реклама, в сравнение с нещо друго, написа " Телеграф ". Онлайн феновете незабавно усетиха претекстовете на Петканов и го упрекнаха в лъжливи дейности.

Според разпоредбите в онлайн пространството сходни дейности са изцяло неразрешени и всяка платена обява би трябвало да бъде обявена като такава поради резултата, който може да окаже върху потребителите.

" Вашият канал се трансформира е рекламен билборд. Жалко е,че подвеждате доста глупави хора, който желаят да изкарат лесни пари.. Постоянно рекламирате, автокъщи, детски градини и какви ли не нелепости. Не съм видял да вършиме някаква благотворителна идея? Да дарите пари? ЖАЛКО Е,ЧЕ Милен е твоят преподавател!!! Той беше мъж, а ти лаком клоун... ", написа консуматор на YouTube под видеото на Лудия кореспондент.

В личен клип по тематиката блогърът Любо Жечев прибавя, че липсва информация по отношение на негативите на платформата, като това, че тя удържа 3-4% от вложенията или неналичието на сигурност за вложените пари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР