“Този път кризата в правитеслтвто е криза на идентичности”. Това

...
“Този път кризата в правитеслтвто е криза на идентичности”. Това
Коментари Харесай

Политолог: В правителството има криза на идентичности

“Този път рецесията в правитеслтвто е рецесия на идентичности”. Това съобщи в предаването “Денят на живо” по NOVA NEWS политологът Цветанка Андреева.

“Този път не става дума за пазарлъци, които могат да бъдат контрактувани с отстъпки и взаимни отстъпки. Този път приказваме за еднаквост, която в случай че Има Такъв Народ загуби - би означавала не просто загуба на електорат, а загуба на политически смисъл”, сподели още Андреева.

Според политолога, позицията на Има Такъв Народ във връзка с районен съд Македония е твърда и партията е откровена в своите закани и предизвестия за овакантяване на обединението.

“Проблемът с районен съд Македония не е вътрешнопартиен спор. До такава степен е въпрос на политическа еднаквост за Има Такъв Народ, че те са напълно откровени в поръчките си да изоставен коалицията”, счита Андреева и добави, че “ако в този момент падне властта, това ще бъде тъй като тя сама се е самосвалила, не тъй като опозицията я е атакувала”.

Цветанка Андреева разяснява и реакцията на България на спрените доставки от “Газпром”.

“Правителството съумя да отиграе добре този опит за напън от страна на режима на Путин да употребява газа като оръжие, като част от войната и съумя да покаже национална самостоятелност, осигурявайки доставки от САЩ”, разясни Андреева. ”Европа несъмнено не е задоволително единна в отговора си към Русия”, счита още тя и добави, че България е постъпила “като острие”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР