Този ноември, героите се променят. Един от най-могъщите Отмъстители, Карол

...
Този ноември, героите се променят. Един от най-могъщите Отмъстители, Карол
Коментари Харесай

Първи кадри от „Капитан Марвел 2“ (ВИДЕО)

Този ноември, героите се трансформират. Един от най-могъщите Отмъстители, Карол Данвърс (Брий Ларсън) се завръща в продължението на „ Капитан Марвел “ – един от най-големите шлагери в киновселената на Marvel, която навлиза в петата си фаза. В “Капитан Марвел 2 ” ориста и силите на Данвърс се оказват необяснимо преплетени с тези на Моника Рамбоу (Тейона Парис) – дъщерята на нейната другарка и сътрудник водач Мария Рамбоу и Камала Кан (Иман Велани) – познатата от сериала “Ms. Marvel ” тийнейджърка мутант, която идолизира Капитан Марвел.

Напълно необяснимо и без значение от мястото, на което се намират, Данвърс, Рамбоу и Кан стартират физически да разменят местата си всякога когато употребяват силите си. За да разкрият повода за странната обстановка, която основава съществени грижи освен на тях самите, трите героини би трябвало да работят дружно и да стигнат по-бързо, по-високо и по-далеч от всичко, което са считали за допустимо досега, като единствената помощ, на която могат да разчитат, е борещия се със личните си демони Ник Фюри. А отговорът на загадката разкрива заплаха, каквато Земята не е срещала досега.

Първият филмов откъс на “Капитан Марвел 2 ” ни твърди, че наред с трагичната история и  вълнуващата тайнственост, амбициозната продукция, предвождана от режисьорката Ниа ДаКоста ще предложи на феновете и доста комизъм и незабравим екшън, които не отстъпват на най-големите филми от забележителната киновселена на Marvel.  

Режисьор на „ Капитан Марвел 2 “ е Ниа ДаКоста, по сюжет на Меган МакДонъл, Ниа ДаКоста, Елиса Карасик и Зеб Уелс.

В функциите са Бри Ларсън, Тейона Парис, Иман Велани, Самюъл Л. Джаксън, Саагар Шаик, Зенобия Шроф, Мохан Капур, Зауи Аштън и други

Ще се срещнем с „ Капитан Марвел 2 “ на 10 ноември в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР