Този месец ви приканва да покажете на всички силните си

...
Този месец ви приканва да покажете на всички силните си
Коментари Харесай

Мартенски тароскоп за зодия Близнаци

Този месец ви приканва да покажете на всички мощните си черти. Императорът съставлява престиж, непоклатимост и водачество. Имате самочувствие и убеденост в уменията си. Поставени сте в позиция, в която имате власт и се стремите да я утвърдите. Време е да вземете живота си в свои ръце!

Двойка дискове ви поучава да намерите баланс и еластичност, с цел да го постигнете. Може да се наложи да жонглирате с доста отговорности или да се напасвате в динамични обстановки, с цел да постигнете задачите си. Не се вкопчвайте в хрумвания! Животът е непредсказуем и в никакъв случай не знаем по кое време внезапно ще промени проектите ни и ще ни смъкна на земята. 
Близнаци, би трябвало ви отмора

Имате капацитета да постигнете страхотни неща, само че първо би трябвало да се погрижите за личните си потребности. Важно е да отделяте време за отмора и грижа за себе си, даже в разгара на натоварения си график през този месец. Ще се чувствате претрупани от работата си и сигурно ще имате потребност от презареждане на батериите. Дистанцирайте се от проблемите и сведете равнищата на стрес до най-малко. 

Много внимавайте с бюджета си този месец. Безразборни разходи заплашват финансовата ви сигурност. Бъдете внимателни и се постарайте дейностите ви да не са за сметка на вас или околните ви.

Има огромна възможност да се окажете неудовлетворени, макар вашите достижения. Някак си няма да имате чувство за същински триумф и сигурност. Ще би трябвало да разгледате по-обстойно задачите си и да се уверите, че са в унисон с най-съкровените ви фантазии и стремежи.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР