Този луксозен имот може да бъде най-добрата къща за забавление

...
Този луксозен имот може да бъде най-добрата къща за забавление
Коментари Харесай

Луксозен имот с възможност за избор между пързалка или пожарникарски стълб може да бъде ваш за 12 000 британски лири на месец

Този първокласен парцел може да бъде най-хубавата къща за развлечение - защото разполага с тръбна пързалка и пожарникарски дирек, с цел да слезете долу.

Имението с девет кревати в Лимингтън, Хемпшир, предлага на жителите двете занимателни други възможности на стълбите, с цел да се стигне от първия и приземния етаж. Уникалното имение на стойност £5 милиона е приключено по необикновено висок стандарт и разполага с видеонаблюдение, зала за кино и хидромасажна вана. Но необикновените причудливи допълнения на тръбната пързалка от неръждаема стомана и пожарникарския кол евентуално ще се харесат на наемателите, търсещи нещо малко по-различно.

Monmouth House се предлага чартърен на £12 000 на месец, или като къс наем за £22 000 на месец с най-малък престой от шест седмици, с сътрудници по парцели John D Wood & Co.

Други странни характерности включват неговата и нейната баня една до друга с лице към тв приемник и бар за мотоциклети в хола. Градската къща, включена в листата от II степен, датира от 17...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР