Този господин с жълтите панталонки намекна, че злоупотребявам с прахообразни

...
Този господин с жълтите панталонки намекна, че злоупотребявам с прахообразни
Коментари Харесай

Каракачанов: Ще съдя Марешки, говори глупости

Този господин с жълтите панталонки загатна, че спекулирам с прахообразни медикаменти. Аз съм си направил тест за опиати и ще осъждам Веселин Марешки.

Това сподели вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов пред бТВ. Той посочи, че е посетил ВМА, където са му направени тестванията. Резултатите са негативни.

Преди дни водачът на „ Воля ” Марешки разгласи в студиото на същата телевизия, че „ Вътрешна македонска революционна организация е Троянският кон на Движение за права и свободи в обединението ” и изиска оставката на Каракачанов в ефир.

„ Въпросното лице с жълтите гащи приказва нелепости. Той ми скъсваше телефона преди време с концепцията да създадем по-голям блок, с цел да може да се намъкне в държавното управление. Както се споделя – те не го пускат на село, той пита за попската къща. Той е решил да се легитимира ”, сподели Каракачанов във връзка мненията на Марешки.

Министърът на защитата отхвърли да е непосредствен с Движение за права и свободи и напомни, че изваждането на Движение за права и свободи от ръководството на страната е основна цел на обединението.

„ Марешки е патеричка, вижте го по какъв начин гласоподава – когато като Патриоти споделяме, че нещо няма да подкрепим, незабавно се появява Марешки и гласоподава „ за ”. Сега същият този човек приказва за опитомена съпротива – това е смешно ”, сподели Каракачанов. Той прикани Марешки да „ изживее последното си лято ” и още веднъж се закани, че за всички обидни квалификации ще го съди.

„ Проблемът в Обединените патриоти е, че там има остарели напрежения от преди шест-седем-осем години, които избуяват понякога, когато сред сътрудниците няма естествен разговор ”, сподели Каракачанов. Той добави, че след диалози всички разлики били изгладени и „ бяха канализирани в вярното русло ”. „ Моя грижа е да се пробвам да уравновесявам и консолидирам обединението ”, добави той.

Каракачанов е безапелационен, че Оперативна програма би трябвало да се явят дружно на изборите – както на европейските, по този начин и на локалните.

Относно гибелта на двамата водачи на Ми-17 край Пловдив, Каракачанов разяснява, че главната причина за съдбовния случай била „ загубата на летателни рефлекси поради дребното летателни часове ”. „ 25 години ние се занимаваме с злословия, простотии и кавги. Загубихме чувството за това, че би трябвало да се грижим за своите институции войска ”, разяснява министърът на защитата. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР