Този ден ще бъде свързан с огромно количество съблазни и

...
Този ден ще бъде свързан с огромно количество съблазни и
Коментари Харесай

Този ден ще бъде свързан с огромно количество съблазни и провокации

Този ден ще бъде обвързван с голямо количество съблазни и провокации. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Имате цялостен един ден, в който напълно може да се посветите на своето обичано занятие – другарство с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е дори да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на подобен буен и разговорлив знак понякога се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха желали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето предпочитание – помислете за това като за късмет да си отдъхнете.
Телец
Бъдете през днешния ден търпеливи към капризите на Вашата втора половинка. Те през днешния ден ще бъдат повече от задоволителни и ще стигнат за цялостен взвод доста търпеливи и безпределно любящи хора, само че ще се наложи в горда самотност да издържите този напън. След това ще можете сами да се премиите с орден – за неустрашимост
Близнаци
Вашата задача е, да методите към създалата се комплицирана обстановка откъм нужната страна. Изходът от днешния ден зависи от това, до какъв брой вярно употребявате насъбрания опит и дали ще извършите верни заключения от събитията отблизо минало. Ако дейставте рационално и се ръководите от здравия разсъдък, а и не се надявате на шанса, може да откриете доста примамливи и напълно нови хоризонти. Денят се отличава с под напрежение прочувствен декор, само че вечерта ще Ви донесе облекчение и ще Ви даде опция да прекарате прелестно времето си с обичания човек.
Рак
Не е желателно през този ден да решавате и да обсъждате финансови и имуществени въпроси, а и да си вършиме дълготрайни проекти, изискващи обилни вложения. Идеите Ви надали ще срещнат поддръжка, а опитите да настоявате за тяхното разискване, може да поведе със себе си кавги. Не би трябвало да планирате за този ден пътешестване и занимания, свързани със съществено физическо натоварване. Денят е подобаващ за посещаване на музеи, театри и изложения. Даже диалозите за изкуство ще издигнат настроението Ви, в случай че ги водите с забавни хора. Ако сте дама – Рак, може да очаквате ново запознанство.
Лъв
През този ден най-хубавия съвет, който ще получите по отношение на това, какво да вършиме със своя персонален живот, ще бъде получен инцидентно: ще го чуете в фрагмент от нечий диалог, ще прочетете във вестника на съседа, с който седите на една седалка в рейса, или ще си спомните някакъв образец от класическата литература.. Отнесете се към тази подсказка съществено.
Дева
Звездите изрично не Ви предлагат да изнасяте лекции и да четете „ конско ” на празно място… Когато водите спор по световни въпроси, най-добре е, да изоставите дреболиите, тъй като поради тях може да се скарате. Ако издемондтрирате непримиримост и неизменност и отбраните своята позиция по въпроса, който по никакъв метод не може да бъде наименуван дреболия, доста ще Ви почитат.
Везни
Звездите не Ви плануват основни събития за този ден. Може за нищо да не се безпокоите и нищо да не вършиме. Момента не е ли подобаващ, с цел да се наспите най-накрая?…
Скорпион
Бъдете внимателни. Този ден ще бъде обвързван с голямо количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете неточност, поправянето на която би било доста сложна задача. Това е изключително годно за сантименталните връзки. Не разчитайте, че ще съумеете да запазите нещо в загадка: днс тайните бързо ще стават притежание на обществеността. И въпреки че Вие елементарно ще си простите всички недостатъци и пропуски, обкръжаващите Ви напълно няма да са снизходителни. Затова не би трябвало да се учудвате на рецензиите по свои адрес.
Стрелец
Опитайте се през този ден да не усложнявате прекомерно това, което става сред Вас и индивидът, по който въздишате всяка нощ. Днес ще бъдете склонни към дълбоки размишления, и би било идеално, в случай че съумеете да избегнете депресията.
Козирог
Денят дава обещание да бъде сполучлив на практика във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се коства нещо извънредно, а и изцяло ще се съгласува с някои от главните черти на Вашия темперамент. Допълнителна значимост ще придобият въпроси, свързани с висшето обучение или поправяне на мирогледа и поддържане на престиж измежду близкото и далечно обграждане. Лесно ще примирите идеалите си с настоящата реалност. Най-добре ще е, да не си вършиме през днешния ден нови проекти.
Водолей
Днес ще забележите доста забавни благоприятни условия, реализацията на които ще Ви даде огромна преднина пред съперниците. Може да се захванете с най-смелите от тях, тъй като шанса ще бъде на Ваша страна. Денят е доста удобен за другарство. Нищо не пречи на връзките Ви с околните, а и забавни запознанства са прекомерно евентуални. Ще имате доста работа, която ще изисква освен внимание, само че и съществено отношение, сръчност, досетливост и подготвеност да се поеме риск. Много инициативи през този ден ще бъдат сполучливи. Някъде към обяд ще разберете по какъв начин би трябвало да действате, а с помощта на това ще можете да избегнете грешките.
Риби
Постарайте се да не допускате спорове сред персоналното си „ Аз ” и да преодолеете компликациите в общуването както на работата, по този начин и с обичания човек, членовете на фамилията и децата. В професионалната си активност бъдете по-внимателни и не забравяйте, че не би трябвало да нарушавате обещанията си.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР