Този четвъртък в 22:00 ч. по NOVA детективският нюх на

...
Този четвъртък в 22:00 ч. по NOVA детективският нюх на
Коментари Харесай

Две тежки престъпления разтърсват Велико Търново в Есента на демона

Този четвъртък в 22:00 ч. по NOVA детективският усет на феновете ще бъде предизвикан с непредвидени обрати в новия епизод на „ Есента на демона “. Наяве ще излязат смразяващи следи, които ще стеснят кръга на обвинените, само че килърът още веднъж може да се окаже на крачка пред проверяващите. Две нови злокобни закононарушения са на път да раздрусат Велико Търново, а радикално другият им жанр ще заплете мистерията.

Междувременно Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще съумеят да притиснат до ъгъла Тороманов (Мариан Вълев), с цел да го накарат да признае тежки истини, за които не е подготвен. Главният комисар ще опита да ги заблуди, само че доказателствата ще бъдат на страната на Мия и Филип. Ще се окаже ли, че точно той има сериозна връзка с убийството на арбитър Елдърова?

Все повече в полезрението на полицията ще навлезе и Десподов (Асен Блатечки), който даже ще опита да се намеси в бъдещите проекти на новоизбрания кмет за развиването на града. Постоянните срещи на предприемача с разнообразни авторитетни хора в града и държанието му ще засилят съмненията към връзката му с тежките закононарушения. С кого и по каква причина ще се срещне Десподов?

Какви ще са новите две закононарушения и каква е връзката сред тях? Какво общо има Тороманов със арбитър Елдърова и ще направи ли признания? Какво ще ускори съмненията и подозренията към Десподов? – гледайте в новия епизод на „ Есента на демона “ в четвъртък 22:00 ч. по NOVA.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР