Този атрактивен саксофон се предлага в два цвята – син

...
Този атрактивен саксофон се предлага в два цвята – син
Коментари Харесай

Eb Alto Saxophone – един по-специален саксофон


Този атрактивен саксофон се предлага в два цвята – наследник и сребрист

Ако търсите саксофон за себе си или просто за подарък на ваш другар, евентуално ще ви заинтригува едно предложение в световния онлайн магазин Cafago. Това е един саксофон със специфична направа и на преференциална цена.

Представяме модела – саксофон с вид клавиши 802 и страховит тон. Специалният модел се предлага в този момент преференциално на цена от €185,99 с безвъзмездна доставка от европейски склад.

Изработката и гравирането вършат Eb Alto доста специфичен саксофон

Саксофонът се отличава с изящна направа от първокачествен месинг, предпазен от наслойка. Правят усещане и висококачествените кожени подложки, с цел да свирите елементарно и безпрепятствено с инструмента. Точните позиции на звуковия отвор обезпечават комфорт за пръстите.

е разполагаем в два цвята: наследник и сребрист. Несъмнено гравираната шарка прави този саксофон по-специален.

Свиренето със саксофона Eb Alto е леко и прелестно, с комфорт за пръстите

Инструментът тежи към 2,5 кг, до момента в който тежестта на целия комплект е малко над 4 кг. Пакетът има размери 63,4х28,8х15,6 см. В комплекта с изключение на самия са включени още мундщук и капачка за него, почистващ кол и забрадка за разчистване, чифт ръкавици, каишка за врата, колан и чанта.

Комплектът, с който се доставя Eb Alto Saxophone до крайните консуматори

Можете да купите специфичния саксофон тук: – на цена от €185,99 в световния онлайн магазин Cafago и безвъзмездна доставка от европейки склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР