Тойота отбелязва 20 години от лансирането на първия си хибрид

...
Тойота отбелязва 20 години от лансирането на първия си хибрид
Коментари Харесай

Лизинг с връщане на автомобила, ако клиентът не е доволен, предлага "Тойота" за хибридите си

Тойота " отбелязва 20 години от лансирането на първия си хибрид и това даде мотив на вносителя на марката в България " Тойота Балканс " да показа на софийския автосалон нова стратегия за финансиране на покупката на сходни коли у нас. Тя се споделя " Удовлетворението е обезпечено " и планува лизинг до 5 години с рента от 2.82%.

Освен това всеки клиент употребява шестмесечен гратисен интервал без никакво заплащане. В края на интервала, взетият хибрид може да бъде върнат, в случай че притежателят му не е удовлетворен от него.

В света все още се движат 10 милиона хибриди " Тойота ", като в България те са 1700. През предходната година " Тойота Балканс " са продали 500 хибрида. Очакванията са през тази една трета от всички покупко-продажби да са с сходни коли.
 Лизинг с връщане на автомобила, в случай че клиентът не е удовлетворен, предлага
На щанда на " Тойота " на автосалона може да се види цялостната гама хибриди на марката, като се стартира от компактния " Ярис ", мине се през " Аурис " и " Приус " и се стигне до радващият се на голямо търсене стилен кросоувър C-HR и RAV4. Посетителите могат да научат детайлности за " Ярис " с новия атмосферен мотор, както и да видят най-актуалните версии на моделите " Айго ", " Корола " и " Авенсис "

На щанда на " Тойота " на автосалона българската си премиера направи новото потомство на " Тойота Ленд Круизър ". Това е моделът на японците, които се продава на най-вече пазари в света – над 190 и за 65 години е потвърдил качествата си като праволинеен всъдъдеход.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Автосалон София (68)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР