Тоя закон беше започнат като опит да се угоди на

...
Тоя закон беше започнат като опит да се угоди на
Коментари Харесай

Звезда От Откраднат Живот Към Вицепремиера: Й, Урод! Срам Ме Е, Че Живея В Една Държава С Теб! Уроди Като Теб Раждат Севериновци!

" Тоя закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тея сякаш заболели деца без грам майчинско възприятие, грижа за тях. Просто ги използваха по най-безсъвестния метод като инструмент за реализиране на техните чисто материални цели. Затова споделям, че законопроектът е заченат в грях ", декларира вицепремиерът и съпредседател на " Обединени патриоти " във връзка Закона за хората с увреждания.

Срещу думите му скочиха редица жители, а лидерката на опозиционната Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пожела Симеонов да напусне поста си. От НФСБ пък през днешния ден излязоха с публична декларация по проблема. Според тях думите на вицепремиера са манипулирани: " Проведената лъжлива медийна акция, ваденето на думи от подтекста, безсрамното яхване на казуса с тежки случаи на деца с увреждания от опозицията отпред с Българска социалистическа партия е срам за парламентаризма и политическия живот в България. "
Tags: ЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР