Той заяви, че никой не обяснява как се образуват цените

...
Той заяви, че никой не обяснява как се образуват цените
Коментари Харесай

Президентът На Кнсб Обяви Нещо Много Важно За Заплатите В България!

Той съобщи, че никой не изяснява по какъв начин се образуват цените на горивата в България, което кара обществото да се съмнява, че те са действителни. Същото се отнася и до всички застрахователни артикули, добави Димитров.

" Тази неизясненост в композиция с ниските приходи води до достоверен яд ", безапелационен беше президентът на КНСБ.

Пламен Димитров съобщи, че има обща съгласуваност на недоволството. По неговите думи казусът за финансовото непоклатимост на страната не би трябвало да се подценява. Застрахователите явно имат проблем, само че той би трябвало да се реши, без да се подвига " Гражданската отговорност ".

" Увеличението на заплатите в частния бранш е единственото решение. Всеки, който стачкува за заплати, е подсилен от нас ", добави Димитров.

Междувременно ръководителят на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание Менда Стоянова повтори тезата си, че в случай че изтегли предлагането си, " Гражданска отговорност " ще скочи.

И през днешния ден се чака да продължат митингите против цените на горивата, застраховката " Гражданска отговорност " и налозите на старите коли. Все още не е ясно къде протестиращите ще бъдат най-активни.

Снощи те блокираха съществени пътни артерии в София и Варна. Спряха и придвижването по автомагистрала " Люлин ". На места се стигна до леки конфликти, само че като цяло митингите минаха без принуждение. Най-напрегната беше обстановката край Перник, където за часове беше затворен пътен възел " Даскалово ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР