Той влиза в полезрението на феновете през 2016 със сингъла

...
Той влиза в полезрението на феновете през 2016 със сингъла
Коментари Харесай

Британски рап артист със слънчев трак и сниман в Гърция видеоклип

Той влиза в полезрението на почитателите през 2016 със сингъла Mad About Bars. Родом е от  Кройдън в Южен Лондон - средище на грайм културата, която му повлиява, само че този род е единствено част от богатата бленда в неговата музика, в която с изключение на грайм можем да открием рап и афробийтс. Става дума Харди Каприо , който от своя страна се дефинира като арендби реализатор. 22- годишният рап актьор е несъмнено една от новите очаквания на процъфтяващата английска арендби сцена.

Новото му предложение се споделя Best Life и в него той си сътрудничи с друга вяра на Острова - Уан Ейсън. Във видеото двамата като че ли честват постигнатия триумф на макс. Лятното празненство в клипа им, сниман в Гърция включва яхти, басейни, питиета, хеликоптери и атеве мотоциклети и като цяло ваучър, на който няма по какъв начин да откажете в случай че ви поканят.

За още от звука на лято 2018 слушайте новия брой на " Мюзик Пойнт ". В предаването очаквайте горещо предложение от гения Бени Бланко, който стои зад едни от най-запомнящите се номер едно песни от миналите 10 години.

Освен това – следващата доза изпълнени с лято шлагери включително извънредно отпускарско предложение от Чайлдиш Гамбино и нещо от Диджей Кози, което ще ви придвижи на Ибиза. Няма да пропуснем и шлагера на Дрейк, предиздвикал милиони американци да вземат участие в следващото онйалн предизвикателство. Очаквайте още – Ела Мей, Ариана Гранде и Джонас Блу с Джак и Джак и техния химн на подрастващите.

Ще засегнем и тематиката за психологичното здраве на артистите с коментар от топ управител в бизнеса.

В обзора на радио класациите – дали дебютантът Бази е запазил шампионското място в Америка и кой смъкна Джес Глин от върха на Острова.

В класическия микс – соул денс страсти от 80-те в това число от именитата Пебълс.

Бъдете със саунда на Америка и Англия в Мюзик Пойнт в петък от 8 вечерта и събота от 1 следобяд по Радио София.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР