Той влезе в студиото на предаването видимо притеснен, но с

...
Той влезе в студиото на предаването видимо притеснен, но с
Коментари Харесай

18-годишният Димо от Електрото в Бургас показа как се играе с интелект в Стани богат

Той влезе в студиото на предаването очевидно обезпокоен, само че с разсъжденията си по всеки от въпросите сподели, че не би трябвало да подценяваме младежите

18-годишният Димо Стоянов от Айтос постави в дребния си джоб десетки представящи се за доста начетени участници в „ Стани богат “.

Ученикът от Електротехникума в Бургас довечера се показа повече от чудесно и доближи до въпрос за 10 хиляди лв.. Той влезе в студиото на предаването очевидно обезпокоен, само че с разсъжденията си по всеки от въпросите сподели, че не би трябвало да подценяваме младото потомство.

Димо показа с водещия Ники Кънчев, че е добър по предмети като география и история. Той има явен проект по какъв начин ще продължи реализацията си, откакто приключи учебно заведение. Димо ще кандидатства в „ Киберсигурност “ във Военната академия „ Георги С. Раковски “ в София.

Младежът сподели и невзискателност, и грамотност за възрастта си, и бе убеден в присъединяване си, а самият Ники Кънчев в свое изявление акцентира, че 18-годишният възпитаник безусловно му е скрил шапката.

Въпросите към Димо бяха разностранни – от „ Къде е Фамагуста “ до „ Защо Мики Маус носи ръкавици “. Вторият, който е много характерен, затрудни айтозлията и той употребява два жокера, с помощта на които даде верен отговор. В предаването на следващия ден ще разберем кой е въпросът, на който ученикът стопира присъединяване си.

А довечера Димо Стоянов сигурно получи овации от десетки  българи.

Гледам " Стани богат " и нашия самоотвержен млад участник, айтозлията Димо Стоянов! Впечатлява със познания и разсъдък! Достоен “, написа и кметът на Айтос Васил Едрев в своята Facebook страница.



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР