Той винаги е бил възприеман като злодей в пантомимата, но

...
Той винаги е бил възприеман като злодей в пантомимата, но
Коментари Харесай

Сам Томкинс разкрива новаторски документален филм, подчертаващ последните месеци от кариерата му

Той постоянно е бил възприеман като изверг в пантомимата, само че Сам Томкинс се надява да разкрие същинската си същина в нов реформаторски документален филм.

Легендарната някогашна звезда на Уигън разреши достъп до всички зони на режисьорите през последните няколко месеца от своята украсена кариера. Tomkins: The Last Chance е изчерпателен взор върху играча и индивида, защото някогашният капитан на Англия трагично насочи каталунците към Големия край на Betfred Super League през предишния сезон. Съчетан с извънредни фрагменти и изявленията със фамилията, съотборници и треньори, до момента в който кара върховете и паденията, Томкинс признава, че това е „ прочувствен “ часовник.

Но това е подплатено с комизъм, не на последно място да чуе майка му да го назовава „ мамино момченце “ и размяната на отзиви на терена, подхваната, когато носеше микрофон в ризата си за последните четири мача. Създаден от Jam Films и продуциран и режисиран от Джо Гардинър, Томкинс изясни: „ Няма доста документални филми за ръгби лига...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР