Той уточнява:Дали отговорът не е във факта, че съм ангажиран

...
Той уточнява:Дали отговорът не е във факта, че съм ангажиран
Коментари Харесай

Проф. Пламен Моллов: СГП прекрати разследването, казусът „Кап. Андреево бе алиби за политическо оцеляване

Той прецизира:

Дали отговорът не е във обстоятелството, че съм зает с реализацията в България на един от огромните интернационалните просветителни планове? Или тъй като беседвам свободно и сериозно по професионални тематики даже тогава, когато мнението ми се разграничава от популистката вълна на деня?

 

По създание – задоволен съм да осведомявам за постановлението на Софийска градска прокуратура,  с което способният орган приключи досъдебното произвеждане заради липса на доказателства.

 

Казусът “Капитан Андреево ” беше употребен като оправдание за политическо оцеляване, само че се трансформира в управническо крушение. С назначението на служебното държавно управление тази пропагандна тематика ненадейно изпадна от дневния ред на медиите. Без подозрение, в случай че даден проблем съществува обективно, той не може да изчезне за ден от промяната на един министър с различен. Явно опитите за реализиране на демократични цели с болшевишки способи претърпяха неуспех.

 

На старта на предизборната акция насочвам зов към участниците в нея да не спекулират със страховете на хората като внушават, че българските и европейските жители са били тровени с храните, които употребяват. Това е погрешно и безконтролно!

В персонален проект бих желал да благодаря на моите близки, другари и сътрудници за поддръжката. Тези жестове бяха изключително скъпи за мен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР