Той ще бъде пуснат в началото на юли догодина, точно

...
Той ще бъде пуснат в началото на юли догодина, точно
Коментари Харесай

​Япония представи нов модел влак-стрела

Той ще бъде пуснат при започване на юли следващата година, тъкмо за началото на летните олимпийски игри в Токио. Страната - хазаин не крие упоритостите си да провежда най-високотехнологичните игри в историята.


Новият трен " Шинкансен " модел " N 700 S " е в тествания от предходната година. Дизайнът резервира достолепията на сегашните композиции, само че има редица усъвършенствания за понижаване на въздушното противодействие. Значителна иновация е опцията да се движи със лично зареждане с помощта на особено създадени литиево-йонни акумулатори.

Тази технология се ползва за първи път при високоскоростен трен и подсигурява пътуването при положение на щета на обичайна електросистема, да вземем за пример от заметресение. Във вагоните има повече камери за наблюдаване. Нова информационна система разрешава на пасажерите да беседват по телефон освен с екипажа на композицията, само че и да осъществят връзка с централния диспечерски пункт при положение на изключителна обстановка.

Японските железници възнамеряват да пуснат общо 40 влака от новия модел, част от тях след Олимпиадата следващата година. Стойността на целия план се прави оценка на два милиарда и 200 милиона $.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР