Той се появи в БНТ със зелени кецове (китайски) и

...
Той се появи в БНТ със зелени кецове (китайски) и
Коментари Харесай

Змийска ракия

Той се появи в Българска национална телевизия със зелени кецове (китайски) и ракия със змия в бутилката (севернокорейска). И рече: " Време е НАТО да задейства член 5 за групова отбрана ".

Член 5 влиза в действие тогава, когато страна, член на НАТО, е нападната въпреки това. Коя страна, член на НАТО, е нападната въпреки това? И кой е агресорът? Срещу кого би трябвало да се задейства член 5? Срещу Китай, Русия и Куба. Те са " агресорите ".

И кого са нападнали? Италия. И по какъв начин нападнаха Италия? С конвои и самолети, които носят лекари, маски, респиратори, дезинфектанти. Това експанзия ли е? Очевидно. Когато Русия, Китай и Куба оказват помощ в борбата с пандемията - това е експанзия или най-малко - хибридна война и подправена вест. Когато Европейски Съюз, заседнал в своя егоцентризъм, се прави на умряла лисица и не си мърда дребното пръстенце, това е висша евросолидарност.

И кой е юнакът със зелените кецове и змийската ракия?

Соломон Паси, естествено.

Същият Соломон, който с един нонпейпър закри - през глава и зад тила на президент и парламент - трети и четвърти блок на АЕЦ " Козлодуй ".

Който, бидейки външен министър, изсипа 400 000 лева държавни пари на една частна рекламна организация да прави акция против българската нуклеарна енергетика.

Който разгласи българските нуклеарни реактори за атомни бомби със закъснител, а българските нуклеарни енергетици - за евентуални терористи.

Който в същото това време се правеше на угрижен и разправяше, че ще спасим АЕЦ " Козлодуй ", в случай че я прекръстим на " Папа Йоан Павел Втори ".

Който през днешния ден, тъй като е супер предвидлив и прогностик, предлага да продадем АЕЦ " Белене " на Тръмп, пък той в подмяна да ни подари Ф-16 и да изпрати български космонавт на Луната.

Който плака от благополучие при влизането на България в НАТО, тъй като за него участието в НАТО е " равно на Освобождението, Съединението и Независимостта " (взети дружно, очевидно).

Който си мисли, че вирусът е нещо като Белград или Багдад, че да ги бомбардираш.

Който пръв изиска България да изпрати български боен контингент в Ирак, за " да не изпуснем парада на успеха в Багдад... да си върнем милиардния иракски дълг и към България да потече иракски нефт ". За постигането на тези цели Соломон се самообяви за " ястреб на мира, демокрацията и хуманизма ", а също - за еманация на " Христос, Гарибалди и капитан Петко челник " (едновременно)... Вместо милиарди и нефт, в България дойдоха ковчези. Малко по-късно всички неистини изплуваха като това, дето нормално изплува, когато се спука отходната канализация...

Това е същият Соломон, който списа брошурка по какъв начин Русия би трябвало да се саморазпадне на 7 елементи, от които половината да се " влеят " надлежно в Съединени американски щати, Япония, Полша и Прибалтика, заради тяхното " изключително скъпо географско местонахождение ". Защото, споделяше Соломон, единствено изчегъртването на Русия от картата на света ще донесе постоянно благополучие и благополучие на целокупното човечество: " Предстоящото раздробяване на Русия ще бъде едно от най-значителните събития в геополитиката на XXI век... ще срути остатъците от мита за втори геополитически полюс, издигнат върху морални правила, противоречащи на евроатлантическата ценностна система... ще бъде успех на демократичните полезности... и принос към одобряването на актуалната система на интернационална сигурност ", с цел да заживеем - най-накрая! - в " един свят без най-голямата по територия страна, която има съвсем 60% от ресурсите на потребни изкопаеми и граничи с 42% от популацията на света ".

Не бързайте да се радвате! Окончателният " успех на демократичните полезности " следва, тъй като: " Съдбата на предпоследната империя е предвестител на разпадането и на последната, Китайската империя. Но това е предмет на друго есе ". Друго есе Соломон така и не списа. Китай едвам претърпя тойзи факт.

Това е същият Соломон, който упорства да спрем " Турски поток ", тъй като е съветски " ; който вопие за американски бази в Бургас и Варна и за нуклеарно оръжие на Балканите - с цел да ни пази НАТО от Русия; и който, за утеха, ни забавлява със препоръките " Путин да трансформира военните си кораби в платноходки "...

Това е все същият Соломон, който ще остане в историята с репликата " майната му на православието "!

И това е все същата евроатлантическа змийска ракия, която към този момент 30 години трови българския народ, българската нация и българската страна.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР