Той се опита да прикрие следите си – но няколко

...
Той се опита да прикрие следите си – но няколко
Коментари Харесай

Убийство в страната на амишите: Червен джип, маратонки Nike доведоха ченгетата до заподозрения убиец на бременната майка

Той се опита да прикрие следите си – само че няколко дни след убийството на бременна жена амиш пред другите й деца, полицията е била на прага му, съгласно заповедта за обиск, разпечатана през уикенда.

Документите, свързани с убийството на Ребека Байлър в дома й в град Спарта, също разкриват че тя и брачният партньор й са видели недоверчив мъж да обикаля парцела им две седмици преди бруталното ликвидиране.

Шон Кранстън, 52-годишен водач на камион, наподобява дава отговор на описанието на мъж, който Байлерови срещат една нощ към 10 часа при започване на февруари.

Шон С. Кранстън е упрекнат в убийството на бременна амишка жена в селския й дом предишния месец. (Crawford County Correctional Facility посредством AP)

Съпругът на Байлър, Анди, споделил на полицията, че е намерил „ бял, плешив мъж с бяла брада " в парцела му след мръкване и се изправил против него. Той сподели, че нарушителят е питал дали да купи къщата. След това мъжът си потегли с това, което Байлер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР