Той също каза, че 20% от домакинствата няма да трябва

...
Той също каза, че 20% от домакинствата няма да трябва
Коментари Харесай

Забавянето на климатичните цели ще струва на хората повече пари, заключават правителствени съветници

Той също сподели, че 20% от семействата няма да би трябвало да заменят своите газови котли с нисковъглеродни други възможности.

Със песимизъм поради изказванията на министър-председателя, че икономисва на домове хиляди лири, Комитетът по изменение на климата (CCC) направи числа за въздействието върху джобовете на хората.

Той откри, че наемателите ще би трябвало да заплащат повече за сила за по-малко ефикасни домове, до момента в който водачите, които минават към електрически коли по-късно, в сравнение с по-рано, ще се сблъскат с по-високи разноски през целия живот на транспортното си средство.

Професор Пиърс Форстър, ръководител на CCC, сподели: „ Нашата позиция на международен водач в региона на климата беше подложен на възобновен надзор след речта на министър-председателя.

„ Призоваваме държавното управление да удостовери мощното английско водачество във връзка с изменението на климата в решаващия интервал преди идната среща на върха за климата, COP28 в Дубай. “

Г-н Сунак сподели, че държавното управление остава ангажирано с чистата нула до 2050 година, което значи оптимално понижаване на излъчванията и компенсиране на останалите.

CCC, който през юни към този момент предизвести, че Обединеното кралство също се движи постепенно за реализиране на задачите си в региона на климата, сподели, че министър-председателят не е съумял да даде никакви доказателства, с цел да потвърди, че новите промени са съвместими.

Докато политиката на държавното управление беше последователно да отстрани всички нови газови котли в постройките до 2035 година и да ги размени с термопомпи или други нисковъглеродни способи, речта на господин Сунак през септември разгласи, че 20% от семействата ще бъдат освободени, с цел да спестят огромни разноски на семействата, които не могат да си го разрешат.

Професор Роб Грос, шеф на Центъра за енергийни проучвания на Обединеното кралство, сподели пред Sky News: „ Като цяло отговорът на CCC ясно демонстрира, че уговорките, поети от държавното управление, сътвориха самоизпълняващо се знамение за неуспех – амбициозни цели, несъответстваща политика за доставка и в последна сметка заключението, че политиките би трябвало да бъдат изоставени.

„ Ако държавното управление знаеше от години, че някои хора ще бъдат наранени негативно, тогава можеше да направи наредба за отбрана на тези хора, вместо да анулира задачите. “

В него разбор, CCC приветства някои от измененията, като да вземем за пример мандата за транспортни средства с нулеви излъчвания (ZEV), съгласно който 80% от новите коли, продадени с нулеви излъчвания до 2030 година

Той сподели, че мандатът на ZEV ще евентуално компенсира забавянето на господин Сунак в продажбата на коли с изкопаеми горива, само че предизвести, че смяната може да отслаби доверието на бизнеса и потребителите в промишлеността.

Ричард Хебдич, английски шеф по превоза и околната среда, сподели пред Sky News: „ CCC е вярно - мандатът на ZEV беше очевидно позитивна стъпка в вярната посока от държавното управление.

Но той се съгласи по отношение на риска за бизнес доверието, като сподели: „ Трябва да дадем освен на производителите на транспортни средства, само че и на сериозни снабдители на материали и монтажници на инфраструктура за зареждане, безспорна убеденост в това, към което се стремим и по кое време. Това ще докара до солидна инвестиция, необятно налично зареждане и по-евтини варианти за потребителите - което ще направи прекосяването към електрически транспортни средства изцяло безсмислено за хората. "

Джон Флешър, заместник-директор на Conservative Environment Network, сподели: „ Премиерът е прав, че би трябвало да доведем хората с нас по пътя към чистата нула. Очакването на прекалено много от семействата може да подкопае настоящия консенсус в страната по отношение на нуждата от дейности във връзка с изменението на климата.

Анализът идва откакто тази седмица лейбъристите трансфораха дейностите в региона на климата в основна част от представянето си пред гласоподавателите по време на своята партийна конференция.

Г-н Флешър добави: „ Консерваторите не могат да си разрешат да изгубят хватката си върху описа за чистата нула и би трябвало да показват вълнуващ, пазарен път към чистата нула.

„ Консервативната партия има прекара години, с цел да построи доверието си по въпрос, който продължава да остава известен измежду гласоподавателите. Премиерът би трябвало да впрегне екологичната известност на партията, с цел да помогне за построяването на известен и позитивен роман за идващите избори и да не разрешава на лейбъристите да преобладават в този въпрос. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР