Дарън Кент: Актьорът от Игра на тронове и EastEnders почина на 36

...
Той също имаше телевизионни роли в EastEnders, телевизионен мини-сериал Les
Коментари Харесай

Той също имаше телевизионни роли в EastEnders, телевизионен мини-сериал Les Misérables и скорошна ITV драма Malpractice, както и кратка поява във филма Dungeons And Dragons : Honor Among Thieves, пуснат по-рано тази година.

Изображение: Кент (вляво в центъра) на играта на тронове, чието действие се развива през 2014 г.

Смъртта на Кент беше обявена от неговия агент, Carey Dodd Associates, който написа във Facebook: „С дълбока тъга трябва да ви съобщим, че нашият скъп приятел и клиент Дарън Кент почина мирно в петък.

„Неговите родители и най-добрият приятел до него. Нашите мисли и любов са със семейството му в този труден момент.

„Дарън беше не само талантлив актьор, режисьор и писател, той наистина беше един от най-милите хора, които някога съм имал удоволствието да срещна.

„За мен беше привилегия и удоволствие да бъда част от неговото пътуване. RIP my friend."

Не беше посочена причина за смъртта.

Приятели от индустрията отдадоха почит онлайн, включително сценаристката и режисьорката Джейн Гъл. Публикувайки в X, бивш Twitter, тя каза: " Каква привилегия беше да бъда твой приятел и да работим заедно по толкова много проекти през годините.

„Животът няма да е същият без теб. Ще ми липсваш толкова много. RIP, скъпи Дарън Кент xxxx."

Прочетете повече:
Звездата от Euphoria почина на 25 години - седмица след като погреба баща си
Звездата от "Екзорсистът" и "Игра на тронове" Макс фон Сюдов почина

Създателите на филма „Любов без стени“ написаха: „С натежали сърца споделяме сърцераздирателната новина за смъртта на нашия скъп приятел @darrenpaulkent.

„Актьорско светило, чието творчество вдъхнови и остави незаличима следа във и извън... екран. Нашите мисли са с неговото семейство, приятели и колеги в този опустошителен момент.“

Сценаристът Бен Требилкук написа: „Любов и мисли към приятелите и семейството на нашия талантлив, грижовна душа на приятел, Дарън Кент, който за съжаление почина в петък.

„Дарън, писател, актьор и режисьор от Есекс, режисира нашия награден късометражен You Know Me. Истински герой, който винаги твори и винаги е оптимистичен и окуражаващ, Дарън ще бъде много ми липсва."

Звездата от Gogglebox Санди Богъл, която се появи с актьора в късометражен филм от 2019 г., написа: „Сърцето ми е разбито, дългогодишният ми невероятен, прекрасен страхотен приятел Дарън Кент почина, моите съболезнования на семейството му. Нека почива в мир, той е един от боговете (sic) красивите ангели, той наистина ще липсва."

Роден в Есекс, със силен лондонски акцент, Кент е обучаван в драматично училище Italia Conti, завършва през 2007 г.

Първата му филмова роля е в хоръра Mirrors от 2008 г., с участието на Кийфър Съдърланд.

Кент спечели наградата за най-добър актьор на наградите Van D'or през 2012 г. за превъплъщението си в героя Дани, в късометражния филм Sunnyboy.

Далеч от актьорството, Кент също режисира епизод от поредицата монолози на BBC The Break от 2021 г., представяща бъдещи британски писатели, и късометражен филм You Know Me.< /p>

Последното му участие беше в късометражния филм Birds Sorrow.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР