Той подчерта, че Обединеното кралство се ползва с пълна подкрепа

...
Той подчерта, че Обединеното кралство се ползва с пълна подкрепа
Коментари Харесай

Лондон: Възраженията на Русия стават все по-абсурдни

Той акцентира, че Обединеното кралство се употребява с цялостна поддръжка от европейските си сътрудници, съобщи Асошиейтед прес.

Отричането от страна на Русия става все по-абсурдно, сподели Джонсън пред кореспонденти при идването си за среща със своите сътрудниците от Европейски Съюз в Брюксел, на която ще ги осведоми за развиването на случая.

Това е класическа съветска тактика, те към този момент не могат да заблудят никого. Едва ли има страна край масата тук в Брюксел, която да не е потърпевша в последните години по някакъв метод от злостното или разрушително държание на Русия, сподели министърът.

Русия ще остане сложен сътрудник, означи и новият немски външен министър Хайко Маас, реагирайки на преизбирането на съветския президент Владимир Путин. Той сложи под подозрение честността на изборната му победа, съобщи Ройтерс.

Маас съобщи, че Европейски Съюз ще поддържа Англия по случая с отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал.
Попитан дали Европейски Съюз ще обмисли възможни наказателни ограничения против Русия, Маас отговори, че общността ще разиска въпроса, в случай че Англия изиска това.

Върховният представител на Европейски Съюз за външната политика и сигурността Федерика Могерини сподели, че външните министри от общността ще изслушат английския си сътрудник Борис Джонсън, който се планува да приказва на среща в Брюксел за отравянето на Скрипал.

"Той ще осведоми министрите, ще проведем разискване и... мисля, чакам да чуете от нас дружно в течение на сутринта взаимна позиция (по въпроса) ", съобщи тя пред кореспонденти, имайки поради общо изказване на Европейски Съюз, предстоящо по-късно денем.
"Винаги чакам единение ", сподели Могерини за проявление на взаимност от Европейски Съюз към Англия по въпроса.

НА ФОКУС: Западът не регистрира манталитета на руснаците, сплоти ги >>

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР