Той открадна кодове и кадри от неиздаваната Grand Theft Auto

...
Той открадна кодове и кадри от неиздаваната Grand Theft Auto
Коментари Харесай

Arion Kurtaj: Тийнейджър, осъден за хакване на Grand Theft Auto VI

Той открадна кодове и фрагменти от неиздадената Grand Theft Auto VI, която би трябвало да се появи на пазара идната година повече от десетилетие след последната част.

Куртадж в онлайн конгреси и изнудва разработчика Rockstar, заплашвайки да пусне изходния код, в случай че не се свържат с него през септември предходната година.

Съдия Патриша Лийс сподели, че „ хакването е довело до голяма загуба на маркетинг благоприятни условия за Rockstar, което беше извънредно " и струваше на компанията 1,5 милиона $ (около £1,2 милиона) единствено за външна помощ, дружно с хиляди часове работа на чиновниците.

Куртадж също се насочи към доставчика на широколентов достъп BT и мобилния оператор EE, софтуерната компания Nvidia и Uber - отправяйки претенции за милиони долари - за интервал от 14 месеца сред юли 2021 година и септември предходната година, до момента в който той е бил на 16 и 17 години.

Психиатрите са оценили Куртадж, който е аутист, като неспособен да пледира по обвинявания или да бъде изправен пред съда.

Но съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР