Той не е чакал спасител, а е казал, че само

...
Той не е чакал спасител, а е казал, че само
Коментари Харесай

Кирил Петков: Левски не е чакал спасител, а е казал, че само заедно можем да променим България

" Той не е чакал избавител, а е споделил, че единствено ние дружно можем да променим България. И през днешния ден сме пред сходна посока, и през днешния ден би трябвало да кажем, че 30 години чакахме някой да се смили над нас и да се промени поради нас, само че осъзнахме че не би трябвало да чакаме никого. Зависи от нас ", по този начин стартира речта си Кирил Петков на протест пред Народния спектакъл, оповестяват от " Фокус ".
" България може да има заслужено правораздаване и свободна страна, пътища. Това е нашата обща задача, не би трябвало да се разделяме на политици и жители, без значение от идеята и убежденията ни. Държа книгата на идеята " Политическа партия и ДБ- дружно ". Тази книга има 250 празни страници, които ще попълним, добави той. Благодаря ви, че към този момент сме тук дружно!, приключи Кирил Петков.
" Събираме се с цел да покажем, че дружно сме по-силни. Иванов е в чужбина, само че с мозъка и сърцето си е нас. Явяваме се дружно, тъй като желаеме да победим За България. Левски ни завеща национални задания и ни сподели, че сами би трябвало да освободим страната ни, блянът да живеем в обективна България, 150 години по-късно ние към момента не сме изпълнили тази задача ", сподели Надежда Йорданова от Демократична България.
" България би трябвало да е Пълноправен член на Шенген. Ще създадем всичко належащо, ще освободим бизнесът от рекета, както беше при ръководството на Бойко Борисов. Имаме потребност от вашата поддръжка, сигурен съм, че това, което написа на постройката на Народно събрание е извънредно значимо и ние направихме всичко належащо да се обединим с цел да спечелим на 2 април ", сподели от своя страна ген. Атанас Атанасов.
" Когато осигурим на хората обучение, което дава опция да съумяват в живото тогава ще бъдем сполучлива страна. Има метод да се оправим и с корупцията ще го създадем от Политическа партия и Демократична България. Убеден съм, че резултатът ще изненада нашите политически съперници ", съобщи Владислав Панев от Демократична България.
" Само с конституционни промени ще има правосъдна промяна. Ще създадем всичко допустимо за обезпечаването на 160 гласа, само че политическите сили в обединението ще внесат нашите оферти за правосъдна промяна: Отпадане на поста основен прокурор. Намаляване на парламентарната квота във Водоснабдителна система, Съдебен надзор при производства, да се избират адвокати. Това разгласи ръководителят на " Правосъдие за всеки " адв. Велислав Величков.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР