Той намекна, че т.нар. партии на протеста са виновни за

...
Той намекна, че т.нар. партии на протеста са виновни за
Коментари Харесай

Иван Гешев: Ще си подам оставката, ако ми обясните как ще цъфне държавата като се махна

Той загатна, че така наречен партии на митинга са отговорни за това, че човек не може да се разхожда умерено без някой дрогиран водач да го отнесе

Ако ми обясните по какъв начин като основният прокурор се махне и страната цъфне, на драго сърце ще си подам оставката. Това сподели на брифинг в квартал „ Факултета “ Иван Гешев. 

" Прокуратурата ще съблюдава закона, че няма да оневини никой евентуално отговорен и няма да упрекна никой, който е почтен ", сподели той във връзка убийството на таксиметров водач в София.

„ Аз съм тук, тъй като ме поканиха хора то „ Факултета “. Казаха ми, че има напрежение. Дойдох от почитание към тях, само че тук трябваше да са някои хора, които назовават себе си политици и създадоха тази вълна от престъпност “, съобщи Гешев. 

„ Тук не приказваме единствено за този случай. Служител на ГДБОП дрогиран не стопира пред сътрудници. Трябва нещо по-сериозно. Говорим за сгазени и убити служител на реда, за вълна от опиати, за битова престъпност, за телефони измами. Десетки и стотици даже възрастни хора са потърпевши за месец “, добави той.

„ Не се взеха решение действителни проблеми в законодателството и тава са последствията. Аз не се усещам благополучен, че от една година приказвам какво ще се случи “, показа основният прокурор.  

„ Как в случай че не работят Министерство на вътрешните работи, прокуратура, съд, ДАНС дружно ще реализиран резултати? Как като закриеш положителният модел на Специализираната прокуратура и няма нито една група (б.а. против диларите) на опиати през последните 6-7 месеца очакваш да няма дрога по улицата? “, попита той.

„ Най-важно било да се смени основният прокурор. А тогава ще се оправи ли това нещо? Не трябваше аз да съм тук, тъй като прокуратурата не е провокирала този проблем с взрива на престъпността като през 90-те години “, разяснява Гешев. 

„ Правим всичко допустимо, само че казусът е в някои, които назовават себе си политици, които направиха през тази една година всичко допустимо за кадрови чистки, законодателни промени и какво ли не, с цел да се стигне до това човек да не може да се разхожда умерено в София без някой дрогиран водач да го отнесе “, добави той.

„ Как, в случай че няма да е основен прокурор Гешев, а някой различен, който е сгоден на задкулисието и олигархията и в момент ще се реши казуса с тока, с демографската рецесия, с инфлацията. Така ли ще стане? След като не е по този начин си отговорете кой има интерес да беседва с олигарси за културни планове! “, съобщи обвинител номер едно в републиката. 

„ Някои желае да заеме пост в персонален, олигархичен или подмолен интерес. Тъжна работа! “, сподели още той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР