Той коментира и военната помощ за Украйна. “Украинското знаме седи

...
Той коментира и военната помощ за Украйна. “Украинското знаме седи
Коментари Харесай

Борисов недоумява за неучастието на ПП в Правната комисия, Атанасова изброи негласувалите за Ф-16

Той разяснява и военната помощ за Украйна. “Украинското знаме седи от първия ден в централата на ГЕРБ. Огромно болшинство, голяма коалиция - 175 " за ". Тук също буди неразбиране, че единствено 44 депутата от Политическа партия са го подкрепили. " Против " обединението " Възраждане ” - Българска социалистическа партия ”, добави Борисов.

 

Според него е доста забавно по какъв начин ще реагират на това от „ Демократична България “, които са смятали Политическа партия за евроатлантически насочени. „ Резултатите от гласуванията будят страховито неразбиране в доста техни поддръжници досега “, уточни водачът на ГЕРБ.

 

Той регистрира, че с голямо болшинство са признати решенията за военна помощ за Украйна, влизането на България в Еврозоната, одобрение на втората част от ескадрилата Ф-16, както и Антикорупционният закон в Правната комисия.

 

Много са ми забавни хората, които живееха с илюзията, че това е една евроатлантическа партия, съобщи той по адрес на Политическа партия, наблягайки че от групировката на Кирил Петков и Асен Василев е липсвало цялостно болшинство при част от тези гласувания.

Той акцентира, че законопроектът за връщането на хартиените бюлетини е импортиран от Българска социалистическа партия, а не от ГЕРБ.

Борисов съобщи, че от партията " приказват в един глас " с " Демократична България.

Бившият министър председател дефинира подозрението в машинното гласоподаване като " колосално ".

Той моли да се сътвори дружество, което да създава български устройства за практикуване на избор.

" Не бързаме за изборите. Не е това задачата ", безапелационен бе ръководителят на ГЕРБ. И добави, че сега " Народното събрание е на извънредно равнище ".

Според него управлението на " Булгаргаз " и енергийният министър би трябвало да дадат пояснение за какво страната ни не е резервирала потенциали за разтоварване на полутечен природен газ.

Доколкото знам сходна среща е проведена от Деси Атансова. Определил съм тя да се води от Деси Атанасова, Киро Ананиев като най-хубавия финансов специалист в Народното събрание, Деница Сачева тъй като доста от точките им са обществени и Делян Добрев, с цел да забележим по какъв начин да оправим енергетиката, съобщи Борисов след оповестената от Росен Плевнелиев информация, че следва експертна среща сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната ".

Десислава Атанасова изброи кои са гласувалите „ въздържал се “ от Политическа партия за самолетите Ф-16: „ Калина Константинова, вицепремиер в предходното държавно управление. Бойко Рашков – борецът с мафията със задкулисието, Венко Сабрутев – топ енергетик на Политическа партия. И две знакови лица – отцепникът Радостин Василев и депутатът Христо “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР