Той каза, че пропастта между двете страни е твърде голяма,

...
Той каза, че пропастта между двете страни е твърде голяма,
Коментари Харесай

Синдикатите на холивудските актьори обвиняват студиата в „тактики на тормоз“, докато преговорите се провалят

Той сподели, че пропастта сред двете страни е прекомерно огромна, с цел да продължи, макар предложение, сходно на това, което неотдавна приключи стачката на писателите.

Но Гилдията на киноактьорите-Американската федерация на телевизионните и радио актьори (SAG-AFTRA) съобщи, че са объркали своята оферта.

Разговорите започнаха на 2 октомври за първи път от стачката стартира в средата на юли.

Преговорите сред студията и сценаристите се развиха доста по-бързо - стачката им завърши единствено пет дни след началото на договарянията.

„ Това е ясно е, че разликата сред AMPTP и SAG-AFTRA е прекомерно огромна и диалозите към този момент не ни движат в продуктивна посока “, се споделя в изказване на AMPTP.

Предложението SAG-AFTRA ще коства на фирмите спомагателни $800 милиона (£655 милиона) годишно и основават " непоносима икономическа тежест ", се споделя в изказването.

В писмо до членовете в четвъртък SAG-AFTRA сподели, че тази цифра е надценена с 60%. Профсъюзът сподели, че неговите договарящи са били „ надълбоко разочаровани “, че студиата са прекъснали договарянията.

Телевизионните служащи в Обединеното кралство пуснаха жилища на пазара

„ Ние преговаряхме с тях добросъвестно “, гласи писмото, „ макар обстоятелството, че че предходната седмица те показаха оферта, която, шокиращо, струваше по-малко, в сравнение с предложиха преди началото на стачката. изображения, генерирани от изкуствен интелект.

Прочетете повече:

Филмови и телевизионни служащи в Обединеното кралство са принудени да афишират домове за продажба
Всички телевизионни излъчвания и филми, наранени от стачките < /p>

Членовете на Гилдията на писателите на Америка гласоподаваха съвсем единомислещо за утвърждението на новия им контракт в понеделник.

Техните водачи популяризираха договорката като постигаща множеството от това, което са търсили, когато стачкуваха в май.

Те оповестиха, че стачката им е завършила и изпратиха писателите назад на работа на 26 септември.

Щракнете, с цел да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате своите подкасти

Късно вечерните токшоута се върнаха в ефир в границите на една седмица и скоро ще последват други излъчвания, в това число Saturday Night Live.

Но без артисти, продукцията на сценарийни излъчвания и филми остава в застой.

Стачките костваха милиарди на стопанската система на Калифорния и оставиха хиляди членове на екипажа без работа.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР