Той изрази дълбока загриженост, че един обнадеждаващ преговорен процес се

...
Той изрази дълбока загриженост, че един обнадеждаващ преговорен процес се
Коментари Харесай

Радан Кънев: Политиците да спрат разговора пред медиите, и с епит...

Той изрази дълбока угриженост, че един насърчителен преговорен развой се е " оказал по тежък и - най-малко сега изглеждащ по този начин - обезсърчителен метод ". Кънев акцентира, че обществото ни няма потребност да върви още веднъж на избори и политиците би трябвало да употребяват всяка опция, с цел да се реализира някакво рационално единодушие.

 

" Вътрешните проблеми ще ни отдалечат от разговора с Европа. Това е време на свръхинтензивен, под напрежение, доста изострен разговор както за назначенията за новия мандат в европейските институции, по този начин и за извеждането на целите им. България може да " проспи " този интервал, тъй като има риск да се занимаваме с вътрешните си проблеми, вместо да пазиме националния си интерес " акцентира Кънев.

интервал, тъй като има риск да се занимаваме с вътрешните си проблеми, вместо да пазиме националния си интерес " акцентира Кънев.

 

За подценяването на евроизборите от страна на мнозина българи Кънев уточни, че когато някой не може да изясни работата си на жителите, не са му отговорни те.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР