Той изпрати скрийншотове от разговора на изпълнителката, в който тя

...
Той изпрати скрийншотове от разговора на изпълнителката, в който тя
Коментари Харесай

Чалга певица върти тройки в Царско село срещу 300 евро на час

Той изпрати скрийншотове от диалога на изпълнителката, в който тя си уговаря среща с евентуален клиент – грък (Виж в галерията). Певицата стартира да го смъква, като от чата излиза наяве, че към този момент са се виждали, само че не се схваща дали по „ работа”, или единствено са се срещнали в Царско село. Заварката става за нула време, а певицата предлага в креватните кардио извършения да се включи и нейна другарка.

Според нашия източник, певицата употребява медиатор за споразумяване на срещите си и това е нейният сътрудник Стилиян, който също не е прочут като артист, само че има мераци да пробие на чалга сцената. Двамата даже имат няколко дуетни части, само че никой не ги е чувал. Слуховете разнасят, че против възнаграждение нежният Стилиян се радва на мъжката компания на Кристиян Кирилов, прочут от сериала „ София ден и нощ”.

Преди време името на Анастасия отново се завъртя в скандал, а клюките я забъркаха в креватна спекулация с министър, който обилно развързал кесията си, с цел да се любува на откраднати мигове сластолюбие. През 2017г. Анастасия стана майка, само че очевидно това щастливо събитие не е трансформирало палавия й манталитет и предпочитание за елементарно замогване.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР